Amikor a gyerekünk fesztiválozni indul…

Egy koncerten, fesztiválon néha el tud szabadulni a hangulat - ezekről érdemes beszélgetned a gyerekeddel, mielőtt fesztiválozni, bulizni indul.

Hintalovon

2018.07.12.

Lehet, hogy a gyereked szíve szerint az egész nyarat fesztiválozással töltené – szívesen belemerülne a zenébe és a szabadságba a kemény tanév után, ami, lássuk be, érthető… Téged viszont ez nyilván aggodalommal tölt el, és ez is érthető.

A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány összeszedte a fiataloknak, mire érdemes figyelniük, hogy biztonságban érezhessék magukat egy fesztiválon. Nézd meg ezt a videót, amiben 6 tuti tippet találsz: ezek mentén talán a gyerekeddel is át tudjátok beszélni az esetleges veszélyeket, a félelmeidet, így pedig mindannyian nyugodtabban tölthetitek ezt az időszakot.

Még több hasznos infót a Yelonon találsz.

Kiemelt kép innen.

További tartalmak a témában

Szeretnél az elsők között értesülni az újdonságokról?

Legyél Te is rendszeres adományozónk!

Már egyszeri támogatással is nagyon sokat segíthetsz, a havi 5000 forint rendszeres támogatás pedig nagyságrendileg teszi jobbá, kiszámíthatóbbá az Alapítvány mindennapi életét!
Havi
Clear

Legfrissebb híreink

Letölthető anyagaink

Mik azok a gyermekjogok? – interaktív tananyag

Mire van szüksége egy gyereknek? Mitől kell védeni őket? Mik azok a gyerekjogok? És egyáltalán ki számít gyereknek? Ha kíváncsi vagy a válaszokra, válassz alábbi adományösszegek közül és töltsd le legújabb interaktív tananyagunkat!

60 léleksimogató mondat – Plakát

Megerősítő, pozitív mondatok a mindennapi gyerekneveléshez: 60 jó mondat, amit neked is ismerned kell! Töltsd le plakátunkat!

Az integrált gyermekvédelmi rendszer 10 alapelve

Ismerd meg az EU által kidolgozott integrált gyermkvédelmi rendszer 10 alapelvét, melyek mentén a Hintalovon Alapítvány is működik!

Cikkajánló

×
×

Cart